Замяна и връщане

Замяна и връщане

intimdays.com предлага възможността, ако не сте успели да прецените правилно размера, който Ви е нужен, да го замените с друг размер или модел. Единственото условие е продукта да се върне в оригиналния си вид и съхранен касов бон в 14 дневен срок от датата на получаването.

При подмяна на продукта, куриерските услуги в двете посоки са за сметка на клиента.

РЕКЛАМАЦИЯ
Рекламация на стока може да се направи в случаите, когато:
- стоката има фабричен дефект
- стоката не отговаря на обявеният размер 
- изпратен е грешен артикул
в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на office@intimdays.com или на 0898340399 и да заявите, че желаете връщане на стоката. Връщането трябва да се извърши до офис на куриерска фирма "Спиди"АД(наш служител ще Ви информира за точният адрес),и то е за сметка на клиента. След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието, в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата. В тези случаи транспорта е за сметка на intimdays.com.
•АРТИКУЛИ ОТ РАЗДЕЛ "БЕЛЬО" (като чорапогащници, бикини, боксери, танги, слип, боди и комплекти включващи такива) И БАНСКИ КОСТЮМИ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА ВРЪЩАНЕ. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.

 ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
- Свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на office@intimdays.com или на 0898340399, за да ни уведомите, че искате да върнете поръчани от Вас артикули.
- Наш представител ще Ви посочи адрес, на който да ги изпратите. 
- След като ги получим, ние ще се свържем с Вас на посочения от Вас телефон за да уточните по какъв начин да Ви бъде възстановена сумата. Вариантите са следните:
- По Ваша банкова сметка
- Наложен платеж по Спиди или Еконт
 
Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на
получаване на върнатите от Вас артикули.
 
Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на intimdays.com, няма да бъдат приемани.
 Върнати пратки и наложени платежи, изпратени с куриерска фирма, различна от  "СПИДИ" АД или ЕКОНТ ЕКСПРЕС, влизат в нарушение на Общите условия на intimdays.com и няма да бъдат приемани!