Как да поръчам

Как да поръчам

 Може да направите Вашата поръчка Online ( 24 часа / всеки ден ).

Правенето на поръчка от intimdays.com е лесно - разгледайте нашият магазин, изберете подходящият за Вас артикул.


НАЧИН ЗА ПОРЪЧКА:

Натиснете бутон "КУПИ" или "Възможни варианти".

Чрез натискането на "КУПИ" добавяте избрания артикул директно във вашата кошница, след което можете да продължите да пазарувате или да завършите поръчката.

Бутон "Възможни вариантит" ще срещнете при продукти, които имат различни опции, като размери и  цвят. За да добавите такъв продукт във Вашата кошница, задължително ще трябва да изберете подходящата за Вас опция от изброените номерации или цветове чрез отметка.

След като сте добавили желаният артикул във вашата кошница е необходимо да продължите със завършването на поръчката, като натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ".

Следващата стъпка е да попълните необходимата информация за поръчката – място и дата на доставка, послание, специални инструкции, данни за получателя, Ваши данни. Оставете телефони за обратна връзка с Вас. 

Ако имате специални инструкции, като предпочитан час на доставка или други особености, попълнете полето за Инструкции за поръчка/Коментар.

Ако сте нов клиент, може да направите регистрация и да си откриете акаунт и по този начин можете да се възползвате от по-лесния и бърз начин за извършване на следващи поръчки без да се налага да въвеждате всеки път Вашите данни.

“intimdays.com” не гарантира точността при изпълнение на поръчки, при които посочените данни са грешни или непълни.