За Нас

За Нас

Предлаганото от intimdays.com дамско, мъжко и детско  луксозно бельо е от най-високо качество на производители от Турция. Ние, като представители на тези брандове, можем да гарантираме за продуктите поместени в нашия каталог. Те са с безупречно качество, изработени от висококачествени материали и опаковани в лускозни опаковки. Осъществяването на мечтата всеки да бъде с личен стил и комфорт не бива да е само крилата фраза, а нещо много повече.

Това, към което intimdays.com се стреми, е да предлага в комбинация с достъпни цени най-новите, различни и същевременно стилни, модни тенденции на нашите клиенти.

 Нашата основна цел е да отговорим на нуждите и търсенето на клиентите ни, да задоволяваме нуждите им, като им предоставяме продукти с отлично качество.. Всяко наше изделие се произвежда при строг контрол и спазване на установени правила, за да може да достигне до клиента в перфектен вид и високо качество на изработка. За да сме постоянно актуални на пазара, се стремим да обновяваме продуктовата си гама . Така успяваме да оправдаем очакванията и доверието на клиентите, което са ни гласували.

Следвайки философията ни за "качествен продукт на разумна цена", ние се стремим изцяло да отговаряме на нуждите на нашите потребителите, без да правим компромиси с качеството на нашите продукти. Това е  нашата страст и цел.

Добре дошли в приказния свят на бельото!