Общи условия

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между intimdays.com. (наричан по-долу ПРОДАВАЧ) от една страна и потребителите(КЛИЕНТИТЕ) на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн intimdays.com  (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители, които с маркирането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на intimdays.com (с изключение на линка към настоящите "Общи условия") се съгласяват, изцяло приемат и се задължават да спазват тези "Общи условия".
 
РЕГИСТРАЦИЯ
Можете да поръчате от intimdays.com като гост или като регистриран потребител.
За да се регистрирате трябва да изберете уникално потребителско име или и-мейл адрес и парола, както и да посочите адрес за доставка, име и фамилия, e-mail, телефон за връзка, при което Вашите данни ще бъдат запаметени в нашата система. След успешна регистрация и съхраняване на Вашите данни в системата, при всяка нова поръчка Вие ще имате възможност да промените адреса за доставка и личните си данни, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката – ако това е необходимо. При маркиране на полето "Съгласен съм с "Общите условия"”, Вие правите електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което потвърждавате че сте запознат  и приемате настоящите условия.
 
ПОРЪЧКА
Можете да поръчате от intimdays.com  24ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници. Всички поръчки направени до 16.30ч. се обработват и изпращат във същият ден. Всички поръчки направени след 16.30ч. се обработват и изпращат на следващият работен ден. При финализиране на Вашата поръчка имате възможност да прегледате продуктите, които сте избрали както и информацията за доставка и връзка с Вас – и при нужда да направите корекции. Ще бъдете уведомени чрез телефонно обаждане от наш оператор или имейл за получаването, потвърждаването и изпращането на Вашата поръчка. Потвърждаването на всяка ПОРЪЧКА става чрез телефонно обаждане на наш оператор имейл, с което поръчката се счита за активна и постъпила за обработка. В случай, че има проблем с наличностите по Вашата поръчка Наш оператор ще се свърже с Вас за уточнение. Във всеки един момент можете да проверявате статуса на Вашата поръчка във Вашият профил в intimdays.com.
 
ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни артикули. При сума над 69,99лв, Вашата поръчка ще бъде доставена безплатно до офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.
 
ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ
Поръчките  на артикули, които са със статус Наличен в Онлайн магазина се доставят до 2 ( два) работни дни от момента на потвърждаването им (забавяне до 4 (четири ) работни дни може да има за отдалечени населени места). intimdays.com ползва услугите  на  "Спиди"АД и ЕКОНТ.

Поръчките  на артикули, които са със статус По предварителна заявка в Онлайн магазина се доставят до 7 - 10 ( седем - десет) работни дни от момента на потвърждаването им. intimdays.com ползва услугите  на  "Спиди"АД и ЕКОНТ.
 
ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Възможни проблеми при осъществяване на поръчката:
Един или повече от поръчаните артикули не е наличен: при такива обстоятелства представител на intimdays.com ще се свърже с Вас във възможно най-кратки срокове.
Адресът за доставка/плащане е непълен или погрешен
Погрешен телефон за връзка с клиента
МЕТОДИ ЗА ПЛАЩАНЕ
Наложен платеж  (при получаване на стокaта) – плащате цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката
Плащане с paypal (това е плащане с банкова карта, за което се изисква да имате създаден профил в системата на paypal.
 
ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА
Според разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП, потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да бъде в оригинална опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката.
Разходите по транспорт и доставка на отказаните продукти са за сметка на клиента.
•Артикули от раздел "БЕЛЬО" (като чорапогащници, бикини, боксери, танги, слип, боди и комплекти включващи такива) и Бански костюми не подлежат на връщане. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.

Конфиденциалност:
Intimdays.com гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от Купувача посредством попълнени заявки за регистрация.
Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред. intimdays.com може да предоставя събраната статистическа информация за посещаемост на сайта, да изготвя вътрешни статистики, както и за цели на директния маркетинг.

РЕКЛАМАЦИЯ
Рекламация на стока може да се направи в случаите,когато:
- стоката има фабричен дефект
- изпратен е грешен артикул
в тези случаи е необходимо да се свържете с нас на office@intimdays.com или на 0898340399 и да заявите,че желаете връщане на стоката. Връщането трябва да се извърши до офис на куриерска фирма "Спиди"АД или Еконт Експрес (наш служител ще Ви информира за точният адрес),и то е за сметка на клиента.След получаването и констатирането на дефекта или несъответствието,в срок от 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на получаване на върнатата стока, ще Ви бъде изплатена сумата. В тези случаи транспорта е за сметка на intimdays.com.
•Артикули от раздел "БЕЛЬО" (като чорапогащници, бикини, боксери, танги, слип, боди и комплекти включващи такива) и Бански костюми не подлежат на връщане. Изключение правят случаите, в които е получен грешен или дефектен продукт.

 ПРОЦЕДУРА ПРИ ВРЪЩАНЕ НА СТОКА
- Свържете се с нас на посочените телефони или чрез имейл на office@intimdays.com 
 
Възстановяването се осъществява в рамките на 14 работни дни, считано от датата на
получаване на върнатите от Вас артикули.
 
Върнати пратки с наложен платеж без съгласието на intimdays.com, няма да бъдат приемани.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
За всякакви въпроси,неуредени в тези Общи Условия и допълнителни питания,може да се свържете с нас на посочените телефон и e-mail за връзка.