Пазаруване на едро

Пазаруване на едро

ПАЗАРУВАЙ НА ЕДРО


Ако имате магазин, склад или просто желаете да закупите на едро качествена, маркова стока с гарантиран произход, попаднали сте на точното място.

Ние, от INTIMDAYS.com сме съсредоточени в търговията с марково бельо, като официални представители на MIORRE за България.

Съобразявайки се с икономическата ситуация, се опитваме да бъдем максимално гъвкави и да отговорим на всички нужди на клиента, като за целта премахваме редица ограничения, характерни за търговията на едро, в следствие на което се възползвате от следните предимства:

- възможност за комбинирана поръчка от различни модели, разцветки и размери, без ограничение, като не ви задължаваме да закупувате всички налични номера от даден артикул

- възможност за малки поръчки на стока от сайта - налична при нас на склад и готова за незабавна експедиция със срок на доставка един работен ден за населени места с наличен офис на Еконт Експрес или Спиди.

- възможност за преглед на стоката преди заплащане

Всички стоки в INTIMDAYS.com са налични на склад в посочените в сайта размери. Минималната сума за поръчка на едро е 400 лв, което Ви дава възможност за по-чести и малки поръчки според потребностите Ви и не Ви задължава да инвестирате излишни средства в стока.

Заплащането става в брой, с наложен платеж при получаване на стоката, след като сте я прегледали и одобрили.


Имейл: office@intimdays.com

Мобилни телефони:

+359 898 340 399